سرفیس های مایکروسافت

۳۳ بازديد

لپ تاپ سرفیس مجهز به نسل هفتم پردازنده های Core شرکت اینتل است. در یک مدل شاهد استفاده از پردازنده Core i5-7200U (2.5 گیگاهرتز، 3 مگابایت حافظه کش) هستیم و در مدل دیگر پردازنده Core i7-7660U (2.5 گیگاهرتز، 4 مگابایت حافظه کش) تعبیه شده است. هر دو مدل را می توان با حافظه RAM با ظرفیت های 4، 8 یا 16 گیگابایت سفارش داد. در زمینه ذخیره سازی داده ها هم ظرفیت از 128 گیگابایت شروع و به 1 ترابایت ختم می شود. روی هم رفته این لپ تاپ را با 5 پیکربندی متفاوت می توان سفارش داد.

ابزار پیکربندی وب سایت مایکروسافت تا حدودی گیج کننده است و تصمیم گرفتیم در یک جدول بهتر، مدل های مختلف لپ تاپ سرفیس با پیکربندی های متفاوت را برای شما آماده کنیم. تشکر در قسمت نظرات فراموش نشود!

سرفیس پرو استوک

از آن جایی که پردازنده این دو محصول تقریبا مشابه اند، شاهد تفاوت چندانی در سرعت عملکرد آنها نخواهید بود. از عبارت ”تقریبا مشابه“ استفاده کردیم زیرا سرفیس پرو Core i5 دارای پردازنده Core i5-7300U اندکی سریع تر است ، در حالی که لپ تاپ سرفیس Core i5 مجهز به پردازنده Core i5-7200U است؛ اختلاف این دو بسیار جزئی است. در جدول زیر شاهد تفاوت های آنها هستید.

خرید سرفیس استوک

در زمینه ماندگاری باتری مایکروسافت ادعا می کند سرفیس پرو قادر به پخش بیش از 13.5 ساعت ویدئو بوده و این مقدار برای لپ تاپ سرفیس از 14 ساعت هم بیشتر است. پس ظاهرا زمانی که صحبت از عمر باتری می شود لپ تاپ سرفیس با اختلافی اندک پیروز میدان است. البته برای بررسی صحت و سقم ادعاهای مایکروسافت در زمینه عمر باتری محصولات، توصیه می کنیم با جستجویی ساده در وب، مقالات تجزیه و تحلیل عملی که توسط متخصصان نوشته می شوند را مطالعه کنید.

در زمینه وزن، سرفیس پرو به همراه صفحه کلید جداشدنی اش، حدود 1.1 کیلوگرم وزن داشته و دارای ضخامتی معادل 14.15 میلی متر است. از سوی دیگر لپ تاپ سرفیس 1.25 کیلوگرم وزن دارد و قطر آن 14.47 میلی متر است. پس اگر با استفاده آمار و ارقام مطرح شده از سوی مایکروسافت، شاخص قابلیت حمل و نقل را بسنجیم (شاخص مخصوص سایت Hardwarezone)، لپ تاپ سرفیس امتیاز 10.8 و سرفیس پرو امتیاز 12.96 را کسب می کند؛ در اینجا برنده سرفیس پرو است.

 

 

تبلت مایکروسافت استوک

لپ تاپ سرفیس و سرفیس پرو پورت های تقریبا مشابهی دارند. هر دو دارای یک پورت معمولی USB 3.0، یک پورت mini-Displayport و یک جک هدفون 3.5 میلی متری هستند. هر چند سرفیس پرو دارای یک اسلات برای خواندن کارت های microSDXC نیز هست.

 
اگر هر دو محصول شبیه یکدیگرند، پس تفاوت های کلیدی آنها در چیست؟

مهم ترین تفاوت آشکار این دو محصول شکل ظاهری آنهاست. لپ تاپ سرفیس یک لپ تاپ معمولی است که صفحه نمایش آن به صفحه کلید قفل شده است. سرفیس پرو یک لپ تاپ جدا شدنی است و بیشتر به یک تبلت شبیه است تا یک لپ تاپ. اگر مایل هستید از سرفیس پرو در قالب یک لپ تاپ معمولی استفاده کنید، مجبور به تهیه صفحه کلید Type Cover هستید که جداگانه به فروش می رسد. از این رو مجبور به خرج هزینه اضافه خواهید بود.

صفحه نمایش لپ تاپ سرفیس اندکی بزرگ تر بوده و تیزی (Sharpness) کمتری دارد. صفحه نمایش 13.5 انیچی PixelSense این محصول دارای وضوح 1504x2256 است و میزان تراکم پیکسل ها در آن، 201 پیکسل در هر اینچ است. از سوی دیگر صفحه نمایش 12.3 اینچی PixelSense سرفیس پرو، از وضوح 1824x2736 بهره برده و میزان تراکم در آن، 267 پیکسل در هر اینچ است.

یکی دیگر از تفاوت های کلیدی این دو، سیستم عامل نصب شده است.

 

 

آیا هر دو از ویندوز 10 استفاده نمی کنند؟

جواب این سوال هم بله است و هم خیر. سرفیس پرو با نسخه حرفه ای (پرو، Pro) ویندوز 10 عرضه می شود اما لپ تاپ سرفیس با ویندوز 10 اس. هر دو نگارش ویندوز 10 هستند اما تفاوت های کلیدی با یکدیگر دارند.
ویندوز 10 پرو نگارشی است که اکثر کاربران با آن آشنا هستند. در این نگارش می توان هر نرم افزاری را از اینترنت دانلود و اجرا نمود یا مرورگر پیش فرض و موتور جستجو را تغییر داد. در مقایسه با نسخه خانگی (هوم، Home) ویندوز 10، نگارش پرو صرفا ویژگی های مختص کسب و کارها/سازمان ها مثل Client Hyper-V، Assigned Access، Remote Desktop، Group Policy Management و ... را اضافه تر دارد. قابلیت هایی که اساسا یک کاربر معمولی به آنها نیازی ندارد.

از سوی دیگر ویندوز 10 اس یک نسخه سبک تر از سیستم عامل مایکروسافت است که محدودیت های بسیار بزرگی دارد. این نگارش به بدی ویندوز RT نیست (نسخه مذکور را به یاد دارید؟) اما دست کمی از آن هم ندارد. ویندوز 10 اس در زمینه راه اندازی، سرعت بیشتری دارد اما ضعف بزرگ آن، محدود کردن کاربر به نصب اپلیکیشن هایی است که صرفا از فروشگاه ویندوز (Windows Store) دانلود می شوند. در ویندوز 10 اس امکان استفاده از مرورگرهایی مثل کروم، فایرفاکس یا اپرا وجود ندارد. ضمنا نصب سایر نرم افزارهایی که برای انجام کارهای مختلف به آنها عادت کرده اید، مثل آی تیونز، فتوشاپ، استیم و ... هم مقدور نیست.

در هر صورت شکی نیست که این محدودیت ها کاربران را کلافه خواهند کرد زیرا ویندوز 10 اس و ویندوز 10 پرو اساسا شبیه یکدیگرند. البته مایکروسافت با گرفتن 49 دلار، امکان آپگرید از ویندوز 10 اس به ویندوز 10 پرو را فراهم کرده است. خوشبختانه مایکروسافت اجازه آپگرید رایگان و حذف محدودیت های موجود را به تمام مالکان لپ تاپ سرفیس می دهد، البته برای مدتی محدود. آخرین فرصت برای انجام این کار 31 ام مارس 2018 تعیین شده است.
سرفیس پرو همچنان یکی از بهترین نوت بوک های جداشدنی است که می توان تهیه کرد. هر چند به خاطر داشته باشید، لوازم جانبی مثل صفحه کلید Type Cover و قلم سرفیس جداگانه به فروش می رسند. اگر نیازمند این لوازم جانبی هستید (که احتمالا همین طور هم هست)، آماده خالی کردن جیب مبارک و خرج چند صد دلار باشید! پس همان طور که ملاحظه می کنید اگر چه لپ تاپ سرفیس و سرفیس پرو قیمتی نزدیک به هم دارند، اما نهایتا برای تهیه سرفیس پرو هزینه بیشتری پرداخت خواهید کرد. https://rebrand.ly/c4016s

 

تبلت مایکروسافت استوک

 

با توجه به همه موارد ذکر شده، اگر نیازی به ویژگی جدا شدن صفحه کلید و استفاده از سرفیس پرو به شکل صرفا یک تبلت ندارید، از نظر مالی انتخاب لپ تاپ سرفیس گزینه مناسب تری است، خصوصا این که سرعت عملکرد آن تفاوت چندانی با سرفیس پرو ندارد. ضمنا این محصول از نظر زیبایی ظاهری هم چیزی کم و کسر ندارد و مطمئن باشید هر جا که قدم بگذارید، توجه همه را جلب خود خواهد کرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.